Over Ada Holleman

Mijn naam is Ada Holleman en met mijn disciplines als beeldend kunstenaar (creatieve fotografie Rotterdam) en docent/leerkracht wil ik graag een essentiële bijdrage leveren aan de creatieve ontwikkeling van het jonge kind (3 tot 8 jaar). Ik hou van kunst en van creatief bezig zijn, mijn passie is lesgeven en mensen enthousiast maken voor een andere manier van kijken naar het creatieve proces van het jonge kind. U kunt mij zien als een pedagogisch kunstenaar met veel ervaring en kennis.

 

Ik ben 27 jaar leerkracht geweest in het en speciaal en het gewoon lager onderwijs. Ben ontwikkelingsgericht opgeleid en heb de kunstacademie richting fotografische vormgeving gedaan.

Door mijn werkzaamheden bij Villa Zebra heb ik veel ervaring opgedaan met peuter- en kleutergroepen die kennismaken met kunst en creativiteit.

Graag wil ik een bijdrage leveren aan de professionalisering van de kinderopvang, peuters en de groepen 1 en 2 van het basisonderwijs. In mijn jaren als leerkracht heb ik een schat aan pedagogische ervaringen opgedaan die specifiek gericht zijn op het jonge kind.

Naast het jonge kind, kun je mij ook benaderen voor creatieve- en kunstzinnige trajecten op schoolniveau of voor speciale activiteiten. Voor meer  informatie en/of mogelijkheden kunt u contact met mij opnemen.