Lente aanbod

Sponsdier

Een mooi weer aanbieding!

Een lente en zomerworkshop die creatief is en je andere  en meerdere mogelijkheden laat ontdekken op creatief gebied. Voor leerkrachten en begeleiders van kinderen van 3 tot 8 jaar.

Een geweldig leuke en creatieve workshop om ideeën op te doen voor de lente en de zomerperiode die je meteen kunt uitvoeren in je eigen groep. Je gaat zelf aan de slag met gerecyclede, ongewone en natuurlijke materialen. Voorop staat het plezier in creëren en experimenteren! Getoond worden foto’s, voorbeelden en materialen.

Dit aanbod geldt alleen voor de lente-zomerworkshop en in het najaar voor de herfst-winterworkshop. Slechts 195 euro   voor maximaal 10 personen (meer personen kan ook, prijs op aanvraag). Een workshop van 2 uur, inclusief materialen, voorbereiding en 0% BTW!

 

Gepubliceerd op:

Speciale workshops voor begeleiders van kinderen

In de workshops en begeleidingstrajecten van ‘Creatief jong kind’ staan de begrippen fantasie, kunstzinnig, creatief, plezier, ontdekken en betekenisvol leren centraal.
De begeleiders van jonge kinderen krijgen inzicht in de fantasie en het creatief vermogen van het kind. Er wordt uitgegaan van verschillende visies op het leren van jonge kinderen (zoals bv. ervarings- en ontwikkelingsgericht onderwijs) en er wordt getoond en geleerd hoe dit te bereiken. Er wordt een beroep gedaan op de eigen creativiteit van de leerkracht/begeleider met de nadruk op ontdekken en plezier.

Neem contact met mij op voor meer informatie. 

Gepubliceerd op: